vandre med børn

Huskeliste: Medbring dette på vandreturen med børn

Skal du på vandretur med dine børn i naturen, kan du godt glæde dig til at nyde nogle fantastiske timer eller dage i deres selvskab! Det bliver helt sikkert en rigtig god tur, hvor i kommer tættere på hinanden som familie, og får opbygget et større fællesskab med hinanden.

Når man skal ud på sådan en vandretur, er der mange ting man skal huske på. Et af de store spørgsmål der melder sig på banen, er spørgsmålet om man nu har husket at pakke alt. Det spørgsmål kan især være svært at svare på når man vandrer med børn.

For at gøre din vandretursplanlægning lidt nemmere, får du her præsenteret tre ting, som du skal huske at medbringe på jeres vandretur.

Husk madpakken – og madkassen

En ting der specielt kendetegner det at vandre med børn, er at de ofte bliver sultne. Som voksen er det nemmere at udskyde denne sult et stykke tid, og derved kunne vente med at spise til når man har slået lejr måske to timer senere.

Sådan fungerer det til gengæld ikke i børnenes verden. Når sulten melder sig, er det nu, der skal mad på bordet – så at sige. Da det vil være meget besværligt at skulle stoppe op og lave lejr konstant, er det lettere og meget mere praktisk blot at medbringe en madkasse med mad pakket hjemmefra. Når man kan stikke sådan en madkasse i hænderne på sit barn og sulten på den måde kan blive stillet, får man sparet sig selv for en masse besvær og tid. Husk derfor på at medbringe en god madpakke, og dertil en madkasse, som kan genbruges igen og igen.

Medbring altid skiftetøj

Børn har en helt særlig evne til altid at få gjort sit tøj beskidt, gennemblødt eller beskadiget. Når i skal opholde jer ude i naturen i længere tid på en vandretur, er der en god chance for, at det nok også skal lykkedes dine børn at møge sig til på den ene eller anden måde. Medbring derfor skiftetøj, så dine børn har noget varmt og rent at kunne tage på, hvis uheldet skulle ske at være ude.

Det kan selvfølgelig nemt gå hen og blive noget tungt hvis i skal ende med at bære rundt på nærmest hele garderoben for at sikre jer, at ungerne har tørt tøj på. Forbered dem derfor på, at skiftetøj er til et nødstilfælde – og dermed ikke en undskyldning for at hoppe i den første og bedste store vandpyt de ser.

Det skal være sjovt at være på vandretur

Det skal selvfølgelig være fornøjeligt for både dig og dine børn at snøre vandreskoene og bevæge sig ud på tur. Medbring derfor noget godt og hyggeligt underholdning, som i kan hygge jer med i pauserne eller om aftenen på jeres tur. Du kan tage et spil kort med, en højtlæsningsbog eller give ungerne lov til at medbringe yndlingsbamsen.

På den måde bliver det en hyggelig, spændende og sjov familietur for jer alle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.