sportsur

3 typer herreure til den aktive mand

Armbåndsuret er på mange måder mandens eneste smykke, og det kan virkelig gøre meget for helheden i et outfit. Prædikatet smykke dækker dog ikke herreurets mange muligheder. Det er for eksempel de færreste, der ville tage et smykke på, når de skulle ud at svømme eller på en længere vandretur i det fri.

Her kan armbåndsuret imidlertid også være behjælpeligt. Hvis du er en aktiv mand, der netop ofte er ude at svømme eller som nyder en vildmarkstur, så er det ikke det dyreste herreur i guld, du skal gå ud og investere i. Først og fremmest ville det gå i konflikt med resten af din mundering, og sandsynligvis få både ridser og det, der er værre.

Du vil ydermere kunne få langt mere for pengene med en helt anden type herreur, som passer meget bedre til din aktive livsstil, og som endda kan give dig mulighed for meget mere end bare at læse tiden.

Anskaf dig et sportsur

Det oplagte ville selvfølgelig være at anskaffe sig et såkaldt sportsur. Disse er især begyndt at komme ud på det danske marked i de seneste år, og der er mange forskellige modeller og mærker, som hver har deres bud på, hvordan det perfekte sportsur ser ud. Det betyder også, at der med garanti er et ur, der passer til din stil og dine krav såvel som de penge, du er villig til at smide efter dit nye ur.

I meget korte træk er et sportsur et herreur med en komfortabel rem, der, udover at kunne vise tiden, også kan fortælle dig hvor langt og hvor hurtigt du har løbet eller gået i en given periode. Mange af de lidt dyrere kan desuden underrette dig om din puls, og nogle af dem kan i den sammenhæng endda udregne, hvor mange kalorier du har forbrændt.

Få et ur, der kan holde til vand

I dag kan langt de fleste herreure holde til vand i den ene eller anden grad. Hvis du er meget udendørs eller godt kan lide at svømme, kan der dog være behov for, at dit ur kan lidt mere end det normale på det område.

Hvis du gerne vil have et ur, der kan holde til den slags, skal du gå efter ATM betegnelserne, som indikerer hvor vandtæt et ur er. ATM står for atmosfærisk tryk, og 1 ATM er trykket over vandoverfladen. Jo længere du kommer ned, jo højere bliver trykket på dig og uret. Herreure der har ATM 5 kan for eksempel holde til trykket helt nede ved 40 meters vanddybde.

En smartwatch til manden på farten

Smartwatchen er på mange måder den dyre storebror til de to førnævnte. Smartwatches har ofte både en god ATM betegnelse samt mange funktioner, der kan forbedre dit liv både på arbejde og i fritiden, og disse er da også ved at erstatte mange herreure.

Ud over dette har en smartwatch dog også forbindelse til internettet, og kan dermed modtage beskeder eller vise et kort over nærområdet. En smartwatch er derfor det oplagte ur til den aktive mand, der altid er på farten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.