Roligans

Og det var Danmark, og det var Danmark…

Heppekulturen er en stor del af fodbold, og med god grund. Det kan være helt afgørende for et hold præstation, om de har publikum med sig eller mod sig. Derfor er det værd at gå op i, at man har det helt rigtige heppe udstyr til næste fodboldkamp.

Den ægte fodboldfan trodser vind og vejr – fx med Danmarks halstørklæde

Er man vaskeægte fodboldfan, er man bedøvende ligeglad om det regner, sluder, sner eller hagler. Hvis landsholdet skal spille, skal der heppes. Det kræver det helt rette udstyr at trodse vind og vejr for sit hold, og online kan man nu finde det klassiske Danmark halstørklæde med et spritnyt 2018 design! Det er designet specielt til fodboldfans, og det er et must have til den næste landsholdskamp.

Tørklædet er i de klassiske hvide og røde farver med teksten Danmark skrevet stort og tydeligt hen over. Hvis man holder tørklædet op over hovedet oppe på tilskuerpladserne, vil fodboldspillerne på lang afstand kunne se, at dér står en Danmarks-fan. Størrelsen på tørklædet er 142 x 18,5 cm, så det er stort nok til alle fodboldfans. Den store størrelse tillader også, at man både kan bruge det som heppegenstand og til at vikle det rundt om halsen, hvis vinden virkelig blæser og man har brug for at holde på varmen.

Den danske stolthed

Det er så vigtig for dansk fodbold, at spillerne har nogle så hengivne og loyale fans i ryggen. Det gør dem til bedre spillere. Det giver dem lyst til at gøre fansene stolte. Det får dem til at kæmpe, ikke blot for sine fans, men for sit fædreland.

Heppekulturen i Danmark er noget, vi kan være meget stolte af. Vi formår at samles på tværs af samfundsklasser- og lag og mødes igennem sporten. På den måde forener fodbold mennesker, og medvirker til, at man for en stund glemmer forskellene mellem os. At have fodbold og en stolthed og en tro på sit landshold som fællesnævner kan endda være med til at udviske de mange forskelle, der er mellem os, og som der i dagligdagen kan være med til at skille os ad og lave skel mellem os. På den måde er fodbold så smukt. Og det er så smukt, at så mange danske hjerter kan banke for den samme sport. Banke for det samme hold. Og aldrig miste troen på, at det danske landshold er og bliver det bedste landshold.

Traditioner i familien

At samles om sporten kan også være et samlingspunkt for familier. Kommer man fra en rigtig fodboldfamilie, kan man eventuelt forære sine forældre, søskende, onkler eller mostre et af de helt nye Danmark tørklæder i julegave eller fødselsdagsgave for at hylde det gode familieskab samtidig med at man er sammen om at hylde det danske landshold.

For mange familier er det tradition at tage ud og se landskampe sammen, og det styrker vores interne relationer at heppe på noget sammen. Så slyng dit nye Danmark halstørklæde om nakken, og kom ud og hep sammen med dem, du holder af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.