børnetøj

Motorisk tøj til de små

Du kan højst sandsynligt ikke selv huske, da du lærte at gå. Men måske har dine forældre, bedsteforældre eller andre i din familie eller omgangskreds fortalt om hvordan du stavrede usikkert rundt på dine ben.

Har du selv mindre børn, vil du sikkert komme til at overvære din søn eller datter tage sit første, usikre skridt. Du kan se på dem, hvor svært det er, men du beundrer stadig deres gå-på mod. Samtidig ønsker du selvfølgelig at hjælpe dem så godt på vej, som du overhovedet kan.

Læs med videre her, og find ud af hvordan du kan hjælpe dit barn på vej med den rigtige beklædning.

GoBabyGo: Skridsikker beklædning skaber sikre rammer

Selvom du højst sandsynligt ikke husker hvordan det var at lære at gå, kan du måske huske din første tur på ski, skøjter eller inliners. Du har sikkert også prøvet at gå på en isdækket vej, hvor du var ved at falde for hvert skridt du tog.

Har du kørekort, kan du sikkert også huske hvor svært det var at koordinere begge ben på samme tid, samtidig med du skulle være opmærksom på hvor du var på vej hen i trafikken.

Når du tænker tilbage på dine erfaringer med de ovenfor nævnte eksempler, bliver det måske en smule lettere at sætte dig ind i hvor svært det kan være for et barn at lære at gå.

Balancen, den motoriske koordination af kroppen og samtidigt at holde sig i bevægelse er noget af en udfordring for sådan en lille en.

Du vil sikkert derfor gerne hjælpe så godt på vej som det overhovedet er dig muligt. Du står selvfølgelig klar til at gribe den lille, og er også klar med trøst og opmuntring.

For at hjælpe dit barn til frit at kunne bevæge sig og lettere at få fodfæste, kan du iklæde det skridsikkert tøj, som er nemt at bevæge sig i. Med skridsikre sokker på fødderne, for eksempel fra mærket GoBabyGo, vil dit barn lettere kunne stå fast, og derved ikke skulle bruge meget energi og fokus på ikke at glide rundt på gulvet.

Mulighed for trygt at lade sit barn lege

Det vil være meget lettere at kunne bevæge sig rundt, når der bliver skabt skridsikre rammer omkring bevægelsen – hvis dette lyder godt, så bør du undersøge mærket GoBabyGo.

Med den skridsikre beklædning medfølger også en form for tryghed for dig som forældre. Selvfølgelig skal du stadig holde øje med dit barn, når det leger, men en byrde vil blive taget af dine skuldre, fordi du ved at dit barn nemmere kan navigere rundt og udforske verden på egen hånd.

Med gode, skridsikre sokker på fødderne med dubber under, bliver dit barn fødder også mere beskyttet, når han eller hun falder. Mærket GoBabyGo ved, at dette er en naturlig del af at lære at gå – det kan ikke undgås, at barnet vil miste balancen på et eller andet tidspunkt.

Men med beskyttende sokker, strømpebukser eller smarte knæbeskyttere fra mærket GoBabyGo, vil faldet ikke være lige så hårdt for de små lemmer. Når du som forælder er forsikret om det, vil du med større tryghed kunne lade dit barn leje frit under opsyn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.