outdoor-event

Udendørs teambuilding på den fede måde

Er det på tide at I holder en personaledag for alle medarbejdere, hvor teambuilding og hygge er i fokus? Ved at lave aktiviteter og lege kan medarbejderne lære hinanden at kende i nye situationer og omgivelser, og det kan styrke samarbejdet på arbejdspladsen. Der er mange aktiviteter man kan lave som virksomhed, og mange er utraditionelle, sjove og har et element af konkurrence, hvilket langt de fleste medarbejdere synes er virkelig sjovt. Eventbureau København specialiserer sig i at lave sjove aktiviteter for virksomheder, der kan ryste kollegaer sammen og opbygge tillid og samarbejde.

Teambuilding gennem samarbejde og aktivitet

Vil man gerne sende sine medarbejdere ud i nye elementer, er en dragonboat- eller kanotur det helt rigtige. I naturskønne omgivelser kan medarbejderne blive kastet ud i teambuilding øvelser, alt mens de samtidig skal samarbejde om transporten gennem vandet. Er man til sjove udendørs aktiviteter og er sæsonen til det, er en sommerudflugt med både action, opgaver og skovtur en sjov og udfordrende dag for medarbejderne. Arrangementer centreret om natur kan også handle om forskellige spejderdiscipliner, hvor deltagerne skal samarbejde om anderledes teambuilding opgaver. Firmadagen slutter af med hygge om lejrbålet og snobrød.

Frisk luft og konkurrencer

Tør man gå all-in på en dag med teambuilding til sine medarbejdere, kan en dag med ridderdyste, eventyrhistorier eller rollespil i Ringenes Herre-universet være en gennemført måde at glemme hverdagen på. Har man medarbejdere der er med på lidt af hvert, kan man blive suget helt ind i universets opgaver og lære samarbejde på en anden måde. En anden sjov mulighed er en træningslejr, hvor medarbejderne optrænes som hemmelige agenter, og på den måde skal sendes bag fjendens linjer for at klare vigtige opgaver. I godt vejr kan man få en endnu større spilleplade til arrangementet, end man ellers har i et par lokaler indenfor.

Firmafest giver alle en sjov oplevelse

Det er skam også muligt at få en god teambuilding oplevelse og ryste medarbejderne sammen ved en fest. På den måde kan underholdningen ske som et indslag til en firmafest, eller hele aftenen kan være centreret om et bestemt og gennemført tema. Det er sjovt for alle at hygge sig med sine kollegaer med god mad og drikkelse. Aftenens tema kan gennemføres helt fra kostumer til musik, og nydes i festlige indslag som dekorationer, fyrværkeri og en fotostand til sjove billeder.

Eventbureau i København arrangerer det hele

Uanset om firmaet vil afholde en dag med opgaver og konkurrencer, eller om der i stedet skal laves en lidt lækrere firmafest end der plejer, så er det det værd at gøre lidt mere ud af det. Firmaevents er en investering i virksomhedens medarbejdere, og der kan ikke sættes tal på hvor godt det er for det interne samarbejde og arbejdsmiljø, at medarbejderne lærer hinanden at kende i andre situationer end de plejer. Ofte sender eventbureauer gerne deres mandskab ud til lige netop det sted, man gerne vil afholde sit arrangement. Så selvom eventbureauet holder til i København, er det slet ikke noget problem. Og heldigvis behøver alle firmaarrangementer ikke at være i et kedeligt konferencerum.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.