Mand bruger kikkert på jagttur

Dette udstyr er nødvendigt at have med på jagtturen

Når du skal på jagt så kræver det langt mere udstyr end blot et gevær. Der er selvfølgelig noget udstyr der er mere luksus end andet udstyr, men overordnet set er der en del udstyr der er nødvendigt. Så har du lige taget dit jagttegn og vil du gerne på jagt. Så læs med her og bliv klogere på, hvilket udstyr du skal have med på jagt.

Høreværn til jagt

Det giver næsten sig selv, at når man er på jagt og skyder med geværer så kommer der meget larm. De høje skud er ikke gode for dine øre, derfor er høreværn til jagt nødvendige at have med, når du skal på jagt. Det er vigtigt at passe på sine øre og sin hørelse, derfor er høreværn en del af det nødvendige udstyr du skal bruge når du skal på jagt. Høreværn til jagt er en del af din egen beskyttelse og sikre at din hørelse ikke tager skade af de meget høje lyde, der kommer når man er på jagt. Når du skal bruge høreværn til jagt, er det selvfølgelig vigtigt at de sidder godt på dit hoved og giver dig en god komfort. Når man er på jagt, så er man ofte afsted i mange timer og udstyret skal derfor sidde korrekt og behageligt på dig. I dag laves mange høreværn til jagt elektroniske. Det vil sige at dine høreværn til jagt er lavet så smart, at de beskytter din høresans imod de høje lyde fra skuddene, men åbner op for lyden når du taler. Du kan derfor godt have en samtale med dem du er på jagt med, selvom du har høreværn til jagt på.

Varmt og praktisk tøj

Når du er på jagt, så er du ude i naturen i mange timer ad gangen. Du skal derfor have fat i noget tøj der kan holde dig både varm og tør mange timer ude. Det er ikke alt tøj der kan det og en jagt mister hurtigt det gode og spændende hvis du er kold og våd. Sørg derfor for at have tøj på, som kan holde dig godt tilpas i den årstid som du skal ud i. Derudover skal dit tøj være lavet i materialer der ikke larmer. Det kan nemlig risikere at skræmme dyrene væk.

Jagtrygsæk

En jagtrygsæk bliver også din rigtige gode ven når du skal afsted på jagt. Når du er afsted, er der flere ting du skal have med dig og her er en taske med skulderstrop slet ikke så praktisk som en rygsæk. Derfor er en god jagtrygsæk også en del af det nødvendige udstyr.

Lygter og lamper

Skal du på jagt om aftenen og om natten så er det en rigtig god ide at medbringe en pandelampe eller en lille lygte. Det kan være svært at bevæge sig rundt i skoven om natten helt uden lys. Derfor er en lille lampe eller lygte god at have med, hvis du skal være på jagt når det er mørkt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.