fjallraven

Dæk ethvert behov med en jakke fra Fjällräven

Fjällräven er kendte for deres tårnhøje kvalitet, når det gælder friluftsjakker, der skal dække forskellige behov. Er du på udkig efter en jakke til et aktivt udeliv, er Fjällrävens udvalg det rigtige sted at spejde mod.

Med en Fjällräven jakke er du sikret et stykke overtøj i mange år frem. Den nøje bearbejdning og sammensætning af materialer og detaljer kombineret med et tidløst og funktionelt design gør disse friluftsjakker til et must for enhver friluftselsker.

Sommeren står for døren, men skal du alligevel på dit livs eventyr under koldere temperaturer, får du her et overblik over de mest anvendelige friluftsjakker.

En udødelig klassiker

En af det svenske outdoorbrands absolut mest populære jakker er Fjällräven Greenland jakke til herrer og damer, som deltagere fra Grønlandsekspeditionen har været medudviklende på. Den originale jakke, som første gang mødte vind og vejr i 1968, var en sikker vinder i klatremiljøet på grund af det slidstærke teltdug-materiale, som den blev lavet i.

Den enorme slidstyrke er videreført og -udviklet til de jakker, vi kender i dag. Jakkens materialeblanding af bomuld og polyester er vævet ultratæt, hvilket gør den vindtæt og meget anvendelig, hvis du netop skal klatre i højere niveauer, hvor det ofte vil blæse mere.

fjallraven-jakke

Skal du bruge jakken til et forhold, hvor det er vigtigt, at du har en vandtæt jakke på, så bør du vælge en anden af Fjällrävens udvalg. For jakken er vandskyende, hvilket betyder, at vand godt kan trænge igennem. Dog kan du med Greenland Wax forstærke jakkens evne til at sky vand.

Ønsker du blot en stilet og varm vinterjakke, opfylder Greenland også disse krav. Foret er velisolerende med et varmt polyestermateriale. Cykler du til og fra arbejde i selv de koldeste måneder af året, behøver du ikke en hue. Brug hætten som varmegiver: Den slutter tæt om hovedet, så blæsten ikke når ind til dine ører. Denne jakke vil du kunne bruge mange vintre frem, uden at du skal bekymre dig om at have en umoderne jakke. Jakkens design holder år efter år.

Modellen fås også i en anden variant, nemlig Fjällräven Greenland Winter Parka, som er den lange model af den klassiske udgave. Anskaf dig denne, hvis du ønsker en varm jakke med længde, som også varmer helt ned til det øverste af låret.

På vandring i de norske fjelde

Drømmer du om at vandre i de norske fjelde til lyden af den sitrende sne under dine støvler? Så bør du investere i en friluftsjakke, der dækker de nødvendige behov for sådan en tur. Her kan vi anbefale Fjällräven Ken jakke. Med denne jakke får du en friluftsjakke, der er ventileret super godt, så den både kan stå imod det omskiftelige vejr og terræn.

Under ærmerne er jakken udstyret med ventilationssystemer, der gør, at du kan komme af med overskudsvarmen og bevare en behagelig kropstemperatur. Det er vigtigt på en vandretur i fjeldene, at du finder en jakke, hvor du opnår optimal bevægelsesfrihed i – det garanterer denne jakke. Med fokus på detaljer og pasform tilfører jakken enorm frihed til bevægelse.

Jakkens hætte er desuden udviklet med udgangspunkt i et justeringssystem, der gør det muligt for dig at tilpasse den om hovedet og sikre, at vinden udebliver. På venstre arm er tilmed indsyet en lomme til mobiltelefoner eller andet GPS-udstyr. Skal du på fjeldtur, så hold øje med Fjällräven Keb jakke på tilbud. Du kan ofte spare mange penge ved jævnligt at holde dig orienteret på forskellige websites.

fjallraven

Find din næste vinterjakke

Du kan gøre et scoop ved at købe din næste vinterjakke i sommermånederne, for her kører flere webshops jævnligt med en Fjällräven jakke på tilbud.

Fjällräven Snow Flake parka er et godt bud til den stilsikre kvinde, som samtidig ønsker at holde sig varm. Den lange dunfrakke er let som en fjer på trods af dens solide varmeeffekter. Den er slidstærk samt vind- og vandafvisende. Brug den på de koldeste vinterdage som hverdagsjakke, men brug den også som frakke over en aftenkjole, hvilket giver kjolen et helt andet udtryk.

Du kan også lede efter Fjällräven dunjakke, hvis du ønsker et mere klassisk og rent sporty look. Jakken har hoftelænge.

Der er også mange penge at spare på en Fjällräven jakke til børn i de kommende måneder. En vinterjakke skal holde dine børn varme hele vinteren – derfor er Fjällräven-jakker særdeles velegnede, hvis du vil sikre dine børn en slidstærk og varm jakke, som de kan nyde naturen i.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.