Mand er ude i naturen i telt

5 ting du SKAL have med på teltturen

Er du vild med at bruge tid i naturen, så findes der næsten ikke noget bedre end at tage på telttur. En telttur indebærer nemlig massere af frisk luft, mad over bål, gode vandreture, smuk natur og en masse plads omkring dig.

Det eneste der er at sige om teltture, er, at det kræver noget udstyr. Du skal nemlig have alt med selv, men det kan du også sagtens. Så længe du sørger for at pakke godt, så er det intet problem.

For at kunne pakke ordentligt til teltturen, skal du have overblik over hvad der er vigtigt at have med og hvad der ikke er. Du kommer nemlig ikke til at have plads til ting du ikke kommer til at bruge. Derfor har vi her fundet frem til de fem absolut vigtigste ting at have med på din telttur.

Et telt

Det siger lidt sig selv, at du selvfølgelig skal have et telt med på din telttur. Ellers bliver det i hvert fald ikke en helt rigtig telttur. Har du selv et er det en bonus, men du kan også sagtens låne dig til et, så du slipper for at skulle ud og bruge penge på det. Der er garanteret én i din familie eller vennekreds, som har et telt, du kan låne i et par dage.

Passende sovegrej

Det er også vigtigt at have passende sovegrej med. Hvad der er passende afhænger af årstiden og det sted, du skal på telttur til. Et godt liggeunderlag er vigtigt, så du kan ligge godt og behageligt. Et liggeunderlag skal gerne fylde så lidt som muligt når det ikke bruges, men være behageligt, når det rulles ud. Derfor kan du med fordel vælge et liggeunderlag, som skal pustes op. Dermed vil liggeunderlaget ikke fylde så meget.

Husk også en sovepose, så du kan holde dig varm om natten, for den opgave kan liggeunderlaget ikke klare alene. Undersøg hvilket klima soveposen er beregnet til samt hvor lave temperatur den kan holde til, inden du tager afsted.

Gode gummistøvler

Man kan aldrig regne med vejret. Selvom man ønsker, at der bliver solskin under hele turen, så kan man aldrig vide sig sikker. Derfor er det vigtigt, at du husker at medbringe et par gummistøvler. Gummistøvler sørger nemlig for, at dine fødder forbliver tørre.

Ejer du ikke allerede et par gummistøvler, så må du ud og købe dem. Læs mere på denne side, hvis du skal på jagt efter et par gummistøvler.

Udstyr til madlavning

Sidst, men bestemt ikke mindst, så skal du også huske at medbringe udstyr til madlavning. Hvis du ikke skal være afsted særlig længe, så behøver du ikke det store udstyr.

Skal du derimod være afsted flere dage i træk, kan det være en god idé at medbringe et gasblus. Med et gasblus kan du nemlig lave alle mulige forskellige retter og du er ikke afhængig af at finde tørt brænde til et bål. Samtidigt fylder et gasblus heller ikke særlig meget, hvilket gør det praktisk at have med på telttur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.