Surfer surfer på kæmpe bølge

Udlev Hawaii drømmen

Alle ved at Hawaii er et af de bedste feriesteder, og et af de bedste temaer til enhver tema fest. Det er det oplagte svar til det bedste sommertema, og det sprudler af glæde, varme, og sjov. Det kunne være helt fantastik at udleve Hawaii-surfer livsstilen i virkeligheden, og ikke bare i fantasien.

En tur til Hawaii

Selvfølgelig ville alle da helst tage en tur derhen, dog er det ikke os alle, der lige kan det. Men hvis du er en af de heldige, så er det så vigtigt, du oplever noget af de mest klassiske ved Hawaii. Nemlig surfer livsstilen, som de fleste kender til. De flotte fyre med vaskebræt mave, som holder deres farverige surferboards. Ikke mindst de flotte mange strande, med de utrolig store bølger af vand, hvor der er flere surfere i gang ude på vandet.

Det er noget af en oplevelse at se for sig selv. Men endnu bedre ville være, hvis du selv fik et lille kursus i at surfe, og blev en del af hele stemningen derhenne. Flere af strandende ved jo godt, at turister gerne vil opleve det bedste, og derfor tilbyder de at lære de mange nye mennesker at surfe. Det er jo helt klart det bedste sted at prøve, på at surfe for første gang.

Det er sådan en stor del af deres kultur, derfor ville det være ærgerligt, hvis man gik glip af sådan en oplevelse, hvis man nogensinde skulle være der. Både ældre og yngre kan prøve det, og der er så mange der ville kunne hjælpe dig, og lære dig, hvordan det er man gør.

Bring Hawaii til dig

Men det er jo ikke alle, der lige kan tage en ferie så langt væk. Derfor kan man overveje, om der er andre muligheder, hvor du alligevel kan udleve Hawaii drømmen hjemme i Danmark. Det kræver jo egentlig ikke så meget igen. Måske er det ikke helt det samme vejr, eller de samme mennesker man er omkring. Men der er mange ting man selv kan gøre, for at få det til at virke som kulturen i Hawaii.

Tag på en strand i Danmark, hvor du har mulighed for at surfe. Der findes flere steder på nettet, hvor du kan booke en tid, så du kan lære hvordan man surfer, her i Danmark. Det er jo trods alt også muligt herhjemme, og der findes også masser af steder, hvor man kan surfe. Der findes også flere steder man kan løbe flotte surferboards til turen.

Hvis stemningen skal være helt i top, kan man altid gå virkelig op i det, og købe nogle Hawaii kostumer. For eksempel blomster kæder i forskellige farver, hårclips, skørter, Hawaii skjorter og bikinier, og oppustelige badedyr, som en flamingo.

Der er nemt at udleve den drøm, uden at rejse langt væk. Det er selvfølgelig op til en, om det er nok i sig selv. Men uanset hvad, kan vi alle være enige om, at det er noget der skal prøves i livet, på en eller anden måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.