toilettasker

Skal du på ferie? Så husk din toilettaske

Hele ferien glider lettere med en toilettaske (foto eventyrsport.dk)
Hele ferien glider lettere med en toilettaske (foto eventyrsport.dk)

Hvis du er så heldig, at du skal på ferie eller bare skal overnatte hos en ven, en veninder eller måske bare et familiemedlem, så er der nogle ting, som du skal huske at få med dig. Det er blandt andet vigtigt – og lidt et selvfølgelig, selv for de dummeste – at man skal huske sit tøj, men man skal også huske opladere, mobiltelefon, pung og andre personlige øjendele. Mindst lige så vigtigt er det dog at huske at få pakket alle sine toiletartikler, og hvad er smartere at have dem i, end en flot toilettaske?

Hvis du er en kvinde, kan det være en god idé at fragte alt fra deodorant til eventuelle tamponer eller bind i en toilettaske, og er du en mand, kan det være en god idé at fragte barberskum, skrabere og alt det dertilhørende i en toilettaske.

En toilettaske er god at have til at få dine ting med på farten

Det er enormt smart og praktisk at have alle sine ting pakket ned i en stor taske, som kan rumme det hele – inklusive alle dine toiletting i din toilettaske. Det er stilfuldt at have pakket alle de personlige produkter i en toilettaske og desuden er det også absurd praktisk, fordi du derfor ikke får en taske, der stinker af shampoo og har tandpasta-rester udover det hele, fordi du ikke har fået pakket alle tingene ned i en toilettaske, inden du proppede dem i den store taske.

En toilettaske er altså ikke kun stilfuld og smart, den er også enormt praktisk. Med en toilettaske så ved du, hvordan man rejser med stil og hvordan man kan værne om de produkter, som man elsker allerhøjest – uden at de skal ødelægge alle dine andre ting, som ligger i tasken.

Husk din toilettaske

En sidste praktisk og enormt nyttig ting ved en flot toilettaske er, at man automatisk kan gendanne sig et billede af, hvad der normalt bør være i en toilettaske, når man pakker den – på den måde er det uhyre sjældent, at du faktisk formår at glemme at pakke de ting, som bør være i din toilettaske, når du skal ud af døren.

Toilettasker og deres ritualer er som ordbøger på rejserne

Toilettasker er de her små reminiscenser af en verden hjemmefra. Vi går allesammen rundt med pletter eller bare mærker fra en anden verden. Denne anden verden kan kaldes for fortiden? Hvor ofte forestiller man sig lige fortiden spatialt? Hvor ofte forestiller man sig lige omverdenen som noget ganske rummeligt. Det kan sammenlignes med det at træde ud af et hus for at gå ind i et andet. Det er to forskellige rum. Selvfølgelig kan de sammenlignes. Men de har vidt forskellige transcendentale forudsætninger, og de kræver af den grund også vidt forskellige egenskaber og evner af os.

toilettaske

Forberedelsen på det ukendte

På den måde er det givet, at vi bliver nødt til at forberede os til tider. Vi bliver simpelthen nødt til at forberede os grundigt på, hvad det vil sige at navigere i forskellige situationer af ubestemte faktorer. Toilettasker indeholder simple, små grundbeskyttelser. De manifesterer sig i vores livsstil: Som tandbørster, hudcremer, barbergrej, etc.. Alt dette minder os i det fremmed om, at der er en verden af genkendelighed i det nye og det ukendte. Det er for så vidt en tryghed, ligesom det også er rammer for en eventyrlig verden.

Ritualernes eventyr

Eventyret starter ofte først, når man træder ud af døren. Det er rigtigt. Men det er også ligeså rigtigt, at eventyret først har taget form, så snart man står og børster tænder på et fremmed toilet. Det er et ritual, og det er en rutine, der følger en med rundt i ude i den store vide verden. Det er der ikke meget at sige til. Det er ved hjælp af rutiner og vaner, at vi holder os i live. Det er sådan, at vi forstår det gamle i det nye. Det er sådan, at vi giver det ukendte form på ny igen. Toilettasker kan derfor sammenlignes med ordbøger af gamle brudstykker fra vores liv.

En toilettaske er uundværlig på enhver rejse

At rejse er at leve. Et skønt citat der stammer fra et digt den gamle danske nationalhelt H.C Andersen engang har skrevet. Det er imidlertid lige så aktuelt og sandt, som det må have været på den tid, hvor H.C. Andersen skrev det i sine eventyr. Det er et smukt citat, der har inspireret utrolig mange mennesker til at leve deres liv på en uortodoks og spændende måde. En måde hvor man ikke sidder på sin flade foran tv’et dag ud og dag ind i en lang rutine. For det at rejse kan, er netop at bryde dagligdagens rutiner og give en energiindsprøjtning til den kommende tids aktiviteter og udfordringer. Desuden bliver man beriget med eksotiske kulturer, nye spændende kulinariske oplevelser og møder en masse interessante mennesker. Derfor står det at tage ud at rejse også utrolig højt på mange menneskers lister over ting, de gerne vil.

Prioriter at rejse og der bliver plads til mange flere

Hvis man er så sulten efter at rejse, at man simpelthen ikke kan lade være, så er det en god idé at prioritere efter dette. Man kan gør meget med sit budget, sådan at man hvert år får lige lidt ekstra at tage ud at rejse for. Det kræver dog en vis økonomisk ansvarlighed, hvis man ofte ønsker at komme ud at rejse. Nogle er så heldige at de kommer ud at rejse med deres arbejde. Det er en super måde at se en masse af verden på. Det kan dog også have sine konsekvenser. Er man alene er 150+ rejsedage om året bare en spændende oplevelse, men har man familie er det en noget større udfordring at få til at passe sammen.

En toilettaske er uundværlig på enhver rejse

En ting man ikke kan rejse uden, uanset hvor man skal hen, er en god toilettaske. Det er nemlig vigtigt at have sin tandbørste og diverse essentielle ting og produkter med, sådan at man kan føle sig lidt hjemme, selvom man er langt væk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.