To piger er på vandretur

Sådan passer du godt på smykkerne, når du er aktiv

De fleste har nogle smykker, som de er ekstra glade for og derfor gerne vil passe ekstra godt på. Det kan være et dyrt ur, man har købt eller en halskæde, som man har arvet, og som er uerstattelig. Er man typen, som dyrker sport, skal man vide, at man kan risikere at ødelægge eller miste sine smykker, hvis man ikke tager dem af inden, og det vil jo være ærgerligt.

Aktiv fritid

Nogle ure er designet til at kunne klare vand. Dem kan man i princippet have på, når man skal ud at dykke. Andre ure er fremstillet, så de kan holde til at komme ned på et vist antal meter, før man kan risikere, at de går i stykker på grund af trykket.

Desuden findes der ure, som er stødsikre og kan holde til en tur i det fri med ekstremsport, uden det tager skade.

Hvis der er tale om et af ovenstående tilfælde, vil nogle sandsynligvis vælge at have deres ur på selv på en tur, hvor man skal ud og dyrke sport. Vil man være 100% på den sikre side, vil det dog altid være bedre helt at undlade at have nogen smykker inklusiv ure på, når man er ude at dyrke sport. Et ur kan jo falde af. Det lyder måske usandsynligt, at det vil ske, og især uden at man selv opdager det. Men ikke desto mindre så er det en risiko. Når man eksempelvis er i fuld gang med noget sport og man har fokus udelukkende på det, så vil et ur faktisk kunne blive trukket ud over håndleddet, selvom det umiddelbart lyder helt umuligt.

Husk det nu

At få taget smykkerne af og lagt dem fra sig derhjemme inden man tager afsted, er noget, man lige skal vænne sig til at gøre hver gang. I starten, hvor det kan være svært at huske, vil det nemmeste for nogle mennesker eventuelt være at sætte en påmindelse på telefonen. For andre fungerer denne metode ikke, så de skal måske have gjort det til en vane at tage smykkerne af i forbindelse med, at man ifører sig sportstøjet. Det kunne også være en ide at have et etui til at opbevare smykkerne i, når man skal til sport, så de ikke skal ligge løst i en jakkelomme.

En ting er i hvert fald sikkert; hvis man skal ud og lede efter et smykke, som man har tabt, er det som at lede efter en nål i en høstak. Det kan jo ligge hvor som helst inden for de arealer, man har bevæget sig rundt på i løbet af den tid, man var ude at dyrke sport. Det kan også være, man har været i vandet, og der kan man næsten lige så godt opgive at finde smykket på forhånd.

Er uheldet ude, og man eventuelt har mistet et ur eller en halskæde, kan man prøve at gå ind på www.smykkemester.dk. Her finder man masser af nye, lækre produkter, som måske kan være med til at gøre tabet af det gamle lidt nemmere at komme sig over.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.