festivaltelt

Sådan får du den perfekte festival

Når sommeren rykker nærmere, så begynder alle at blive glade. Men der er specielt en grund til at mange bliver glade, og det er at landets festivaler snart er nær. Det betyder utallige timer i den bagende sol med lunkende bajere, eller måske søvn i en våd sovepose. Uanset hvilket vejr det bliver, så svigter gæsterne aldrig. Er man selv en gæst, så vil man ikke gå glip af den bedste musik og den bedst festival. Derfor er der et par simple råd man kan følge, og man kan tjekke dette link til de bedste festivalpakker til din tur.

Forbered dig på alt slags vejr

Når man skal på festival, vil man naturligvis helst have at det bliver godt vejr, men det er ikke altid noget man kan regne. Faktisk er det blevet en vittighed at når man skal på festival, så skal man være klar på en masse mudder. Det er naturligvis ikke altid rigtigt. Nogle gange er det godt vejr, og solen bager ned. Dog skal man være forberedt på at det kan regne, og det kan muligvis regne rigtig meget. Derfor skal man sørge fro at have udstyr med, som passer til dette.

Teltet skal være i orden

Det første man skal være sikker på, er at man har et ordentligt telt. Hvis man køber et billigt telt på den nærmest tankstation, kan man ikke være sikker på at det holder tæt, og man kan risikere at man vågner op i en våd sovepose. Køb derfor et ordentligt telt inden du tager afsted. Du vil takker dig selv, når de første tunge dråber begynder at falde.

Det næste man skal være opmærksom på, er soveposen. Det kan godt være at man ikke har planer om at sove særlig meget, men uanset hvor meget fed musik man hører, så skal man en gang i mellem have sig en lur. Hvis man ikke har en ordentlig sovepose, så kan det hurtigt blive svært. Hvis man har sit telt og sin sovepose på plads, så kan man give den gas på festivalen uden at bekymre sig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.