Peak Performance laver udstyr til storbyjunglen og ødemarken

Peak Performance laver det bedste vintertøj (foto peakperformance.com)
Man sikrer sig selv godt med peak performance (foto: eventyrsport.dk)

I Sverige er de vilde med friluftslivet. Vandreture og campering i ødemarken er en national tradition. Udover mange kvadratkilometer skov har Sverige også bjerge, så ski- og snowboardsport ligger heller ikke svenskerne fjernt.

Derfor har de også mange forskellige virksomheder, som producer beklædning og udstyr både til friluftslivet og skituren. Som naboer til Sverige er danskerne også vilde med de svenske friluftsmærker. Dette kan måske have noget at gøre med den kulturelle lighed, der er mellem Danmark og Sverige, både i forhold til mode og stil. Det kan også have noget at gøre med de geografiske og klimatiske ligheder, eftersom vi også har de samme kolde vintre, som de sydlige dele af Sverige.

Et af mærkerne, som i de seneste år har gjort sit indtog på det danske marked er Peak Performance. Navnet henviser til den bedste udøvelse, og drager samtidig en henvisning til bjerge, da peak også kan betegne toppen af et bjerg.

Navnet lægger sig derfor godt op af en række af deres produkter, som henvender sig til skisport. Mærket producerer nemlig både skibeklædning i form af bukser, jakker, huer, handsker og så videre. Samtidig laver de også udstyr som skibriller.

Peak Performance ligger i smørklatten

Da det ikke er alle danskere, der er lige vilde med en tur på løjperne, har Peak Performance også sat sig på et andet marked. De producerer også modetøj til den gængse dansker, som går op i kvalitet, men samtidig har et mere afslappet og praktisk look, uden at det bliver kedeligt. Derfor har Peak Performance ofte flere elementer i deres kollektioner, hvor de bruger nogle stærke farver, som skaber opmærksomhed. Dette leder samtidig tankerne væk fra det mere naturlige friluftsliv og over på en mere aktiv urban kultur.

Mærket ligger sig derfor også mellem de mere traditionelle friluftsmærker, som producerer beklædning i jordnære farver og i et traditionelt snit, og mellem de mere moderne nichemærker, som producerer til den unge subkultur, som er opstået omkring skisporten.

Her kan du se mere om Peak Performance

Se flere gode mærker her:

I Peak Performance Shoppen Er Der Alt, Hvad Hjertet Begærer

Mangler Du Tøj Når Du Skal Ud I Naturen Så Vælg Hagløfs

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.