Luffe redder dig fra vinterkulden

Luffer (foto: eventyrsport.dk)
Luffer (foto: eventyrsport.dk)

Ikke nok mennesker trækker hver hånd i  en luffe, når de skal ud i vinterkuldens ellers bidende kulde. Det kræver vejret ellers, hvis man både vil undgå at fryse og dermed risikoen for at blive forkølet og det hvis man vil forhindre at kulden får ens hænder til at udtørre, hvad den gør, hvis man drager ud uden værn og varme. Lige såvel som man skifter over til federe cremer om vinteren for at holde på hudens fugt, anbefales det også at man husker sine luffer, som holder hænderne dejligt lune og fugtede i deres folder. Det er sandt både for den, der kun skal gå et lille stykke mellem sine A, B og øvrige punkter i løbet af dagen, men også for den der cykler, hvortil kulden føles endnu mere intens og beskadiger huden det mere.

Luffe redder dig fra vinterkulden

Nogle gange er det ret forbløffende at tænke over, hvor meget man kan gøre selv for at forbedre ens leveforhold for sig selv. I den forbindelse er det at iføre sine hænder en luffe hver, virkelig en nem ting at gøre. Du mindsker ubehag fra kulde, skade såsom udtørring, risiko for forkølelse, stivhedsfornemmelser i fingrene, etc. Det er mange fluer med et luffesmæk, eller rettere med én luffe til hver hånd.
Når man skal finde sig sin luffe, kan det betale sig at gå efter en luffe, der ikke bare er ren og skær pryd, men som også er en god luffe, som opfylder nævnte formål på bedste vis. En sådan luffe kan man finde i butikker, der specialiserer sig i frilufts- og sportstøj. Her er prioriteten altid kvalitet, udover at det designmæssige også lever op til tidens trends. Mens modebutikker kun prioriterer det designmæssige, med et meget begrænset hensyn til den funktionelle side af et produkt. Det er helt sikkert at foretrække en kombination, hvor begge dele opfyldes, frem for at par handsker for eksempel i netstof eller i silke med små katte på, der måske visuelt er fine, men som ellers ikke gør meget mod kulden.

 

Find en luffe hos Eventyrsport

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.