Køb kvalitetstøj fra Sherpa og støt Nepal

Stør Nepal med tøj fra Sherpa (foto: eventyrsport.dk)
Stør Nepal med tøj fra Sherpa (foto: eventyrsport.dk)

På Nepals bjergskråninger er vilkårene barske, og man skal virkelig vide, hvad man foretager sig, når man bevæger sig rundt i disse omgivelser. Hvis man bestiger bjerge i dette område, vil man ofte få tilknyttet en eller flere lokale, der kender bjergene og ved, hvilke farer, der gemmer sig her. Disse mennesker kaldes sherpaer, og en gruppe af dem har designet tøj til en aktiv livsstil i en fremragende kvalitet, der kombinerer moderne materialer med traditionelle fremstillingsmetoder.

Sherpa støtter Nepals indbyggere

Udover at være en uformel betegnelse for de dygtige bjergbestigningsguider, der bor og arbejder i Nepal, er Sherpa også navnet på etnisk gruppe af mennesker, der stammer fra dette område, og som udgør en stor del af den nepalesiske befolkning. Som en vigtig del af den nepalesiske arv tager tøjmærket Sherpa også ansvar for at videreføre traditionerne, og de gør blandt andet dette ved at sørge for, at mindst 85 % af deres tøj fremstilles i Nepal, hvor der ellers ikke er stor tradition for tøjproduktion. På den måde sikrer tøjfirmaet Sherpa sig, at den kultur, der danner grundlaget for deres kollektioner, vil bestå i fremtiden. Man kan dog ikke mærke på prisen, at tøjet ikke er fremstillet i lande med tradition for masseproducering af tøj, da det meste af Sherpas tøj kan fås til en fordelagtig pris, som de fleste kan være med til. Derfor er der ingen grund til ikke at vælge Sherpa, når du skal købe tøj til udendørsbrug, uanset om du sejler i kajak, er spejder eller blot kan lide at bevæge dig i naturen.

Bjergbestigertøj fra Sherpa passer perfekt til formålet

Hvad enten du skal bestige Himalaya eller skal på vandring i den danske natur, er tøjet fra Sherpa et fremragende valg. Kombinationen af moderne materialer og gammeldags tøjfremstilling giver en høj kvalitet, og du vil uden tvivl blive glad for det.

Set et stort udvalg af tøj fra Sherpa her

Se mere her:

Kraftigt Regntøj Er En Nødvendighed I Den Nordiske Natur

Mangler Du Tøj Når Du Skal Ud I Naturen Så Vælg Hagløfs

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.