el løbehjul

Hvorfor købe et el løbehjul?

Går du med tanker om at købe et el-løbehjul? Mangler du lige dét sidste skud overbevisning? Så kan du trygt læne dig tilbage i stolen og finde mange gode grunde til hvorfor, at du skal ud at købe netop et el løbehjul. Det er ikke længere usædvanligt at se voksne mennesker drøne forbi på et el løbehjul i bybilledet.

Sæt et mindre klimaaftryk

Der har i de seneste år sneget sig en gigantisk bølge af klimadebat indover Europa. Kogt ind til benet er der vel helt grundlæggende god grund til det. Vi står overfor et kæmpemæssigt dilemma i forhold til at tackle klimaproblemet – og det spørgsmål, som ofte er på folks læber er: Hvor ansvarlig er jeg? Det er et spørgsmål, som er svært at svare på, men man kan i hvert fald forsøge at skåne miljøet i det omfang, som giver mening for sig selv. En god måde at gøre det på – uden nødvendigvis at vende op og ned på sin hverdag – er ved at anskaffe sig et el løbehjul. El løbehjul er det moderne svar på, hvordan man kan sætte et mindre klimaaftryk i sin hverdag uden at gå på kompromis med kvaliteten af sin transport. Batteritiden rækker til de fleste distancer, det kan let lades op natten over og så står det klar til dig om morgenen til brug. Det er med god samvittighed, at man kan drøne afsted på sit el løbehjul velvidende, at man bidrager positivt til klimaproblemet.

Spar penge og tid

Hvis man ser bort fra de positive miljøaspekter, som følger med et el løbehjul, så er der rent faktisk også både penge og tid at spare. Et el løbehjul er markant billigere i drift sammenlignet med en bil. Det er ekstremt ligetil, hvad man skal være opmærksom på samt hvilke udgifter, man har sig i vente. Yderligere følger man på et el løbehjul de gældende trafikregler for cyklister, hvilket betyder at man ikke skal have trafikforhold in mente, når man udregner sin rejsetid.

Det skal du vide

Som beskrevet tidligere følger man de gældende trafikregler for cyklister, når man kører på et el løbehjul. Det betyder naturligvis, at man udelukkende skal opholde sig på cykelstien og signalere de pågældende tegn – eksempelvis ved et højresving. Man skal yderligere være fyldt 15 år for at være berettiget til at køre på et el løbehjul og have en promille på under 0,5 ved kørsel herpå. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.