outdoor mand

Hvilket ur skal jeg vælge, når jeg er outdoor man?

Bruger du meget tid i haven, eller nyder du blot lange gåture i naturen, kan et ur føles et smule åndssvagt. Ure er trodsalt ofte hvad man nok mere ville kalde en ”luksus” ting, og befinder sig ofte i den højere ende af prisskalaen. Det er nok også af denne grund af ure ofte er et populært forslag til konfirmations- eller bryllupsgave.

Så at pryde sig selv med smykker når man skal ud og have jord under neglene, kan godt virke lidt ulogisk. Det høre dog alligevel en del fordele med at beholde uret på til når du skal ud og opleve naturen. Så det er i sandhed et vaskeægte dilemma. Denne artikel vil gøre sit bedste for at tydeliggøre de forskellige fordele og ulemper ved at have et ur på sig, selv som en såkaldt ’outdoor man’.

Billige ure til mænd, der kan holde til ligeså meget som dig

Leder du efter billige ure til mænd, der passer til din outdoor hobby, skal du selvfølgelig kigge efter et ur der kan holde til lidt af hvert. Det skal være en slags ur som du ikke skal være bange for kan blive ridset eller beskidt, men som nemt kan børstes af og se pænt ud igen efter en lang dag i haven.

I forhold til det mere æstetetiske kunne et ur med en læderrem være et godt bud. Den brune farve får ret til at se mindre højtideligt og ’business man’-agtigt ud, men opretholder samtidig urets dyre udseende. Den brune farve går også en del bedre til det outdoorsy look en fx en guld eller sølv rem.

Selve urskiven er selvfølgelig lidt sværere at gøre holdbar, da den som regel er lavet og glas, og man kan altid risikere at denne bliver ridset. Et godt trick til i det mindste at mindske risikoen for ridser, er at vende uret med urskiven på dit håndled når du arbejder. På den måde er urskiven en smule mere beskyttet og der er mindre chancer for at den kradser imod grene el.lign. hvis du slår ud med armene.

Fordelene ved et hårdført udendørs armbåndsur

Som tidligere nævnt kan det virke underligt ikke blot at tage sit armbåndsur af når man skal ud i haven, men der er nu alligevel nogle fordele ved at beholde armbåndsuret på.

Et af de måske største argumenter for at beholde uret på, er at man eliminere risikoen for at miste sit ur. Lægger du det et sted mens du er ude i haven, kan det hurtigt blive glemt og det er selvfølgelig træls.

En af de åbenlyse fordele er at det selvfølgelig er smart at kunne holde øje med tiden – selv ude i haven. Er du glad for havearbejde eller nyder du at gå ture kan du, som med alle andre fritidsinteresser, godt komme til at glemme både dig selv og tiden. Pludselig er flere timer gået og du havde måske andre planer den dag, eller ting du skulle nå. Med et billige ure til mænd på dig kan du holde øje med tiden, og sikre dig en stressfri nattesøvn. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.