Hold dig dejlig varm i kulden med en Fjallraven fleece

Fjallraven fleece (foto: eventyrsport.dk)
Fjallraven fleece (foto: eventyrsport.dk)

Udenfor river vinden i træerne og ingen har rigtig lyst til at gå nogen steder uden en god vinterjakke. Men når det er rigtig koldt, så er en vinterjakke ikke altid nok og slet ikke, hvis du skal ud og være aktiv i vinterkulden. Eksempelvis hvis du gerne vil løbe, gå eller cykle, når temperaturen er nede omkring nul graders celsius. Her er det vigtigt med nogle gode lag under vinterjakken. Det kan være en skitundertrøje eller en almindelig t-shirt og en fleecetrøje. Lag på lag er det sikrer valg i kuldende, for det holder dig godt varm på en måde, fordi hvert fald holder på varmen.

En fleece fra Fjallraven er et godt valg, hvis du er på udsig efter en fleece, fordi den er særligt  god til at holde dig varm, uden du kommer til at svede. Desuden kan du eksempelvis vælge en Fjallraven Fleece med lynlås, så du kan bruge den som en cardigan og ekstra lag, når du tager din vinterjakke på. Med en Fjallraven fleece med lynlås kan du altså hurtigt tilpasse vinterjakken vejret uden for. Er der meget koldt tager du den på og er det lidt lunere, dropper du den.

En Fjallraven fleece er god på skituren

Når du skal på skitur er det med at regne en god sammensætning af skitøj sammen. Ikke en skitur ligner den anden og det vil ofte være meget forskelligt, hvor koldt eller varmt, der er. Her er en Fjallraven fleece et sikkert valg. Du er nem at trække over hovedet og have på inden under skijakke, fordi den både er varm og ikke fylder meget. Fleece er et meget taknemmeligt materiale, når det kommer til varme. Bare du selv afgiver lidt, så sørger fleecen for at holde på varmen og cirkulerer det rundt, uden at du kommer til at svede.

Du kan finde en Fjallraven fleeece her

Find mere Fjallraven her:

Fjallraven Fleece – Mit Kæreste Eje

Fjallraven Tasker Er Perfekt Til Alle Aldre Og Køn

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.