Forkæl din datter med en af de flotte pige tasker

Find en fin og smart taske til din pige (foto: eventyrsport.dk)
Find en fin og smart taske til din pige (foto: eventyrsport.dk)

I sortimentet finder du et godt udvalg af forskellige typer af pige tasker. Sjove, smarte, enkle, funktionelle og praktiske tasker fra to kendte mærker.

Pige tasker fra Fjälräven

Fjällräven serien af rygsække fik sit store gennembrud sidst i 70’erne, da de producerede Kånken rygsækken, med fokus på at give mere støtte og komfort og på den måde, sænke mængden af rygsmerter, forårsaget af for tungt pakkede rygsække. I serien blev der indlagt en solid bånd med stålelementer, som drastisk aflaster ryggen, samtidig med at skulderstropperne var ekstra polstrede skulderstropper, for at skåne skulderen mest muligt. Det er en af de enkleste rygsække, der findes, men den har alligevel sine finesser. Først og fremmest er der materialet, som kaldes Vinylon F. Det er et kunststof, der har i hvert fald én egenskab til fælles med naturfibre, og det er, at de udvider sig, når de bliver våde. Det betyder, at når regnen begynder at falde på din Kånken, lukker stoffet sig simpelthen sammen og bliver næsten vandtæt. En anden veriant fra Fjällräven er Rucksack No. 21, der har et hovedrum, som er dækket med et låg, og en snørefunktion til at lukke rummet under låget. Den er stærkt vandafvisende takket være en voksbehandling af materialet. Med de lækreste læderdetaljer og det kraftige G-1000 HD-materiale er denne rygsæk fuldendt i et meget klassisk udseende.

Pige tasker fra Vaude

Taskerne fra Vaude fås i forskellige varianter – rygsækken og toilettasken. Begge tasker fås i spraglede og farverige mønstre i et kulørt stof. Skulderstropperne på rygsækken er ekstra polstrede for at skåne ryg og rygsækken kan indeholde op til 7 liter.

Se udvalget af pige tasker her

Find forskellige slags tasker her:

Sportstasker Er Langt Fra Kun Smarte Til Sport

Toilettasker Og Deres Ritualer Er Som Ordbøger På Rejserne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.