Forkæl dig selv med et nyt par lækre vinterstøvler.

Et par smarte vinterstøvler (foto eventyrsport.dk)
Et par smarte vinterstøvler (foto eventyrsport.dk)

Vinteren er både kold og våd – men det betyder ikke at du behøver at være det. Med nogle effektive og smarte dame vinterstøvler, kan du holde dig varm hele vinteren og stadig være moderigtig i din påklædning.

Dét skal du kigge efter

Der lægges i dag mere og mere vægt på fodtøjets udseende og om, hvordan man kombinerer dette med fodtøjets effektivitet. Det er ikke nok at vinterstøvlen ser god ud – den skal også være det. Hvad gør så en vinterstøvle god? Først og fremmest skal den have en tyk, solid og skridsikker bund. Det forhindrer faldulykker og holder samtidig dine fødder væk fra det iskolde underlag. En støvle bør altid være stødabsorberende, så det er også en ting, du bør overveje, når du køber dine nye vinterstøvler. Det næste kriterium man skal kigge efter, er materialet. Hvor godt er materialet til at afvise vand og samtidig også modstå sne, slud og salt fra de meget saltede veje? Er støvlen en billigere model, vil den oftest kun holde til en enkelt sæson – og så kan man jo så diskutere, hvor mange penge man reelt set sparrede, da man købte dem. De endnu bedre vinterstøvler er forret indvendig og i bunden og er med til at holde dine fødder varme. Spørg eventuelt forhandleren til råds – de er altid villig til at vejlede dig om den rigtige vinterstøvle.

Vintermoden 2014-2015

Årets vintermode er den samme som sidste år og kommer i neutrale farver, hvid, sort, grå, beige, brun. Uldsokker har været en meget populær accessory de seneste år – og i år er da heller ingen undtagelse. Match dine vinterstøvler med et par smarte uldsokker – så er du sikker på at fødderne er dejligt isolerede. Har du valgt en kort vinterstøvle, er det supersmart at lade uldsokken stritte ovenover toppen. Der er mange muligheder, men kedelig bliver du i hvert fald ikke.

Se det store udvalg af dame vinterstøvler hos Eventyrsport

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.