Fjallraven fleece – mit kæreste eje

Fjallraven fleece  (foto: eventyrsport.dk)
Fjallraven fleece (foto: eventyrsport.dk)

En Fjallraven fleece er et lækkert stykke tøj at trække på. Det kan være du skal ned og gå tur i skoven og lige skal have et ekstra lag under jakken. Det kan være du mangler lidt ekstra varme, når du er ude at cykle til og fra arbejde eller uddannelse. Det kan være du lige har lyst til at trække i en behagelig, varm og himmelsk blød overdel, når du sidder derhjemme på sofaen og læser eller ser fjernsyn. Eller til at gå ud på altanen eller ud i haven i, når fuglene skal fordres og stjernerne og månen studeres. Der er ikke mange scenarier, hvortil en Fjallraven fleece ikke er perfekt. Det skulle lige være mens man bader eller til et bal, hvor en Fjallraven fleece måske alligevel ikke er det bedste valg, om end et interessant valg.

Fjallraven fleece designet

En Fjallraven fleece kan for eksempel fås i en model ved navn ”Sten Fleece”, som er en fleece lavet af genbrugspolyester. Fleecen tager således hensyn og ansvar for miljø og fremtid. Desforuden er en Fjallraven fleece i modellen Sten blevet udsat for det, man kalder ”solution dying”, hvilket vil sige at man gennem en alternativ farvningsproces sparer væk 50 % af vandforbruget, 88 % af kemikalieforbruget, 32 % af energiforbruget og 44 % af CO2-udledningen. Fjallraven fleece er både ekstrem miljøvenlig
og samtidig et intakt udtryk for klassisk Fjallraven-stil.

Miljø og ansvar med Fjallraven fleece

Det er skønt, når brands vælger en bæredygtig kurs for deres forretning og tør tænke ud over profit og se ind i fremtiden og tage ansvar for deres indflydelse på den. Men det er ikke kun firmaer som har et ansvar over for fremtiden. Forbrugerne deler også dette ansvar og udøver det, hver gang de handler. Hvis man køber en Fjallraven fleece gør man både sig selv, miljøet og fremtiden godt.

 

Find Fjallraven fleece her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.