telt

Find praktiske og hensigtsmæssige telte til salg

Der kan være flere årsager til, at man er på udkig efter telte til salg. Det kan eksempelvis være fordi, at man står og skal ud at vandre. Eventuelt til Norge. Og hertil står man og mangler et telt. Og dette telt må gerne være et telt, som kan tåle meget vind samt regn. Det kan eksempelvis også være fordi, at ens børn skal på telttur med deres gymnasium. Og hertil leder man efter et telt, som skal være slidstærkt. Det kan også være fordi, at man står og skal på Roskilde festival. Og hertil leder man efter et mindre telt, som ikke må koste særligt meget. Og som ikke behøver at være særligt slidstærkt. Men det må gerne være regntæt.

Alle størrelser og vandtryk

Men man leder måske nærmere efter et telt, som ikke behøver at blive brugt igen efter sæsonens festival. Så prisen behøver derfor heller ikke at være særlig høj. Der er altså flere grunde og årsager til, at man leder efter telte til salg. Og uanset hvad grunden er til, at du står og leder efter telte til salg, er der med garanti et telt til dig også. Der er altså flere grunde til, at man kan lede efter telte til salg. Og når man skal ud og finde sit kommende telt, kan det være svært at overskue markedet. Det kan være svært at overskue markedet af telte, netop fordi at der er så mange telte.

Find telte til salg som imødekommer dine behov

Der findes rigtig mange forskellige typer af telte og til meget forskellige begivenheder. Derfor kan det være en idé, at starte med at kortlægge sine behov. At starte med at finde ud af, hvad man skal bruge sit kommende telt til. Og hertil finde ud af, hvad ens behov så er til ens kommende telt. Når du kender dine behov, bliver det altså meget nemmere for dig, at finde dit kommende telt. Og det bliver meget nemmere for dig, at finde det telte som rent faktisk imødekommer dine behov. Og så er der naturligvis større sandsynlighed for at du bliver glad for dit kommende telt til salg.

Når du skal købe store telte

Når familien skal på telttur eller vennerne skal på festival, så er det med at få fat i nogle store telte. Store telte er dog ikke altid nemme at finde og slet ikke nogle, der er store nok. Det samme gælder, hvis man skal bruge et stort telt til campingvognen eller til en familiefest i haven, hvor man skal have en pavillon. Du kan her læse, hvad du skal være opmærksom på, når du skal købe store telte.

Skal familien på tur, så er det med at være sikker på, at alle mand og alle mands bagage kan være der –også, når det regner! Selvom et telt er til seks personer, så kan det nemt være alt, alt for lille, hvis man skal sove seks mand i teltet og også have sin bagage ved dig – og det skal man oftest! Derfor bør du i reglen altid købe et telt der er en eller to mand for stort. En mulighed er også at gå efter et telt med kabiner, hvor du kan sove i dem og så have dit bagage i midten i en slags ”gang”.  Her passer størrelsesforholdene oftest bedre end i de telte, der bare et ét stort rum, hvor man alle sammen sover sammen.

tent photo

Store telte til campingvognen

Når du skal købe store telte til eksempelvis din campingvogn er det nogle andre ting, du skal være opmærksom på. Her skal du finde et telt, der passer til din campingvogn, så den kan lynes på eller spændes fast til campingvognen på en smart måde.

Nemt med Outwell telte

Hvor mange gange har man ikke stået i den situation, hvor man knokler med at få et telt op. Man står næsten og bander og svovler, mens teltet tilter og driller. Mange kan faktisk ikke en gang slå et telt op, for selv om det ikke er raketvidenskab, kan det være nok så indviklet og nok så drilsk. Med Outwell telte kan alle slå et telt op. Faktisk slår Outwell telte sig selv op. Det eneste man skal gøre er at løsne en strop og sætte et par pløkker i jorden. Herefter står teltet og er klar til indtagelse. Det bliver ikke bedre end det.

Outwell telte med på vandring

En anden lyksalighed ved Outwell telte opdager man, når man vandrer. For når man vandrer skifter man hele tiden lejr og da kan det være noget tidskrævende at skulle bokse med at få sit telt ned og op igen. Den udmattelse kan man spare sig med Outwell telte. På den måde har man tid og energi tilovers til alt det sjove, modsat at skulle spendere den på ovennævnte irritation. Selvom teltet er nemmere, ligner det andre telte, hvad almindelige features angår. Outwell telte har lommer i inderteltet til lommelygten, salmiakposen og andre ting, man måtte have med. Bardunerne er neonfarvede, så man let kan se den, hvad der kan være rart, når man forlader teltet og bagefter skal finde det igen. Ligeledes afholder det måske nogle vilde dyr fra at aflægge besøg i ens lejr.

Outwell telte er sjove

Når det kommer til stykket tager man ud for at have det sjovt. Man vil være i naturen og lave bål og spille kort eller Yatzy. Man vil derimod ikke skulle stresse med sit udstyr. Friheden og hyggen er hvad man vil, ergo er det skønt at have udstyr med, som komplimenterer netop de ønsker og værdier.

Gå ikke ned på udstyr, investér i telte fra outwell

Der er rigtig mange mennesker, som på et eller andet tidspunkt skal bruge et telt. Det kan være enten til egen campingferie, eller man ville nok nærmere betegne at campere i haven som hyggecamping. Dertil kan man hvertfald sige, at de fleste har prøvet at sætte et telt op i haven og overnatte derude Det er bare hyggeligt, selvom det ikke er langt hjemmefra, og det muligvis ikke er så primitivt, netop fordi mors kødgryder og toiletkummen er lige ved siden af. Derudover så er der også rigtig mange som campere i løbet af forårets og sommerens mange festivaller. Det betyder nemlig, at man har et sted at sove i teltet, så man kan lade op til lidt flere koncerter og øl. I samme ombæring så er der mange forskellige situationer og grunde til at, rigtig mange skal bruge et telt. Overordnet og uanset hvad lejligheden er, så er det særligt vigtigt med et godt telt, som kan tåle lidt af hvert.

tent photo

Telte Outwell er rigtige gode og slidstærke telte, som kan bruges til al salgs camping

Uanset hvad man skal bruge teltet til, om det så er bare en nat derhjemme i haven eller tyve ude i den vilde natur, så er det er en rigtig god idé at have et godt og ordentligt telt. Det danske vejr er meget uransageligt, og man ved aldrig hvornår blæsten slår ind, eller at regnen skylder ned på vejen. Med telte outwell sikrer man sig, at man ikke bliver skyllet bord i regnen, eller blæst ad pommer til med blæsten. Det er bare surt at alle ens ting blive våde, og der findes faktisk rigtig mange telte, som kun lige kan holde duggen inde.
Vær sikker på et god og tør campingtur med telte fra outwell.

Find et godt førstegangs telt til 6 personer

Hele familien skal på telttur – og da I er en del, skal I have et telt til 6 personer. Men hvem har fundet på, I skal på telttur, og er alle enige med beslutningen? Sikkert ikke. Det kan være en lidt svær tur at tage på, hvis det langt fra er alle, der er med på idéen. Desuden er det noget en stor mundfuld, hvis man skal på telttur for før første gang. Denne tekst hjælper med begge problematikker og vejleder til et godt første gangs telt.

Når beslutningen om at tage på telttur er taget, så er næste skidt at få fat i et telt og er man første gangs campister, så er det med at få et godt telt, så man får en god oplevelse med turen, men samtidig heller ikke køber et telt, der ruinerer hele familien. Er man en familie over 4-5 personer anbefales det at købe et 6 personers telt, fordi der også skal være plads til bagagen og til ikke at ligge oven i hinanden.

Så er der det med at være første gangs campister. Vælg ikke en meget lang tur, men tag hellere på en weekendtur den første gang, så I lige kan få prøvet det af. Slå evt teltet op i baghaven og sove der en nat. Hav desuden planlagt en tur, der gør alle i familien glade. Hvis nogle ikke er så vilde med telt-delen, så sørg for der er noget for dem, som de kan glæde sig ti.

Rejs let og nemt med et letvægtstelt. Undgå overflødige kilo

Hver sommer drager tusindvis af sted mod campingpladser i ind- og udland. Ferieformen med telt, mad over trangia eller bål og den megen friske luft, passer mange mennesker godt. Campinglivet er et tiltrængt afbræk fra hverdagens travle rutine. For mange er en campingtur også en af de eneste gange i løbet af året, de kommer ud i naturen og væk fra støjen og byens larmende maskine. Er man på den samme campingplads over en længere periode, kan man ofte tillade sig at have lidt tungere og mere fyldig oppakning med. Man skal ikke pakke det op og ned hver eller hver anden dag. Rejser man derimod fra campingplads til campingplads – det kan være i forbindelse med en cykelferie, en rejse med tog eller en gåtur – har det stor betydning hvilken og især hvor meget opbakning, man har med. En af de essentielle ting på sådan en tur er et telt, men det er ofte også den del af bagagen, der vejer mest. Man kan dog undgå at skulle slæbe rundt på et tungt telt, uden at give køb på komforten eller fleksibiliteten. Her er et letvægtstelt den ideelle løsning.

Et letvægtstelt for øget fleksibilitet

Med et letvægtstelt kan man skære nogle kilo fra sin oppakning, der især kan komme en til gode, hvis man er på cykel eller gåben. Letvægtsteltet er i alt sin enkelthed nemt at pakke op og ned og med den fordel fra et almindeligt telt, at vægten er reduceret. Det betyder dog ikke, at komforten er ligeså. Man har den samme komfort som i et hvilken som helst andet telt, og har man den rigtige luftmadras og sovepose, skal nætterne på turen nok blive ganske behagelige. Der er ingen grund til at trække rundt på et tungt telt, når man kan undgå en masse overflødige kilo, ved at anskaffe sig et letvægtstelt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.