festivaltelt

Find dit festivaltelt – Sådan finder du din type festivaltelt

Uanset om du er der for musikken eller helst vil tilbringe din tid i venners lag i camp området, er valget af festivaltelt vigtigt for, at din festival bliver en succes. Dit festivaltelt holder dig nemlig tør og sørger for, at hverken øl eller tøj bliver vådt af den lunefulde danske sommerregn. Det er derfor en god ide at se på teltets vandsøjletryk, hvis vejrudsigten varsler regn.

Vi guider dig hertil, hvordan du finder teltet, der passer til lige præcis din festivaltur. Herefter kan du også med fordel tage et kig på disse forskellige festivalpakker, der er praktiske at tage med.

Det handy telt

Skal du på Roskilde Festival, er det vigtigt, at teltet er handy – særligt hvis du er én af de friske, der spurter ind, når hegnet vælter, og camp området åbnes. Her vil et pop-up telt være perfekt til dig.
Det er også vigtigt at overveje, hvordan du ankommer til festivalen. Skal du med offentlig transport er det essentielt, at teltet er nemt at bære og have med. Her er et letvægtstelt derfor et godt valg.

Det kollektive telt

Er I mange, der deler et telt, er det rart med god plads til bagagen og et soverum til hver. Her kan du gå på udkig efter et telt med sovekabiner, der typisk ligger i den højere ende prismæssigt, men hvis I er et par stykker der går sammen om købet, kan budgettet stadig holdes nede.

Det budgetvenlige telt

Holder du dig til et budget, og er du mere interesseret i at lægge dine penge i baren end at

spendere på et festivaltelt? Så er et billigt telt noget for dig. Her kan du enten finde et telt til en god pris i byggemarkeder eller se efter et telt i genbrug. En festival er dog rarest, hvis dine ting forbliver tørre. Vælger du et billigt telt, bør du se efter et højt vandsøjletryk, så regnen ikke påvirker festen.

Det genbrugte telt

Du kan også overveje, om du ved festivalens slutning orker at tage dit telt med hjem igen, eller om du vil smide det ud og medbringe et nyt næste år. Hvis ikke du er den store campist, der får genbrugt dit telt år efter år, kan et festivaltelt fra genbrug være noget for dig. Det kan ofte købes til en god pris, og her kan du få meget kvalitet for pengene. Besøg din lokale genbrug og se, om de har nogle telte liggende. Afprøv eventuelt teltet hjemme i haven inden festivalen, så du er sikker på, at dit festivaltelt ikke mangler noget.

Det farverige telt

Når du har besluttet dig for alle de praktiske kriterier, som dit festivaltelt skal opfylde, kommer vi til det sjove. Vil du skille dig ud i camp området og tiltrække den bedste fest? Eller bare kunne skimte dit telt lidt bedre i mængden af festivaltelte? Så er et iøjnefaldende festivaltelt noget for dig. Se gerne efter retro farvede telte i genbrug eller tjek webshops for farverige telte med sjove print, der sætter festen i gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.