Lyse træer i skov med mange træer

Disse ting skal du huske til skovturen

Det er snart sommer. Lige så stille begynder vejret at blive mere og mere behageligt, hvilket også betyder, at fristelsen til at bevæge sig ud i det gode bliver stærkere for hver dag, der går. Der er selvfølgelig masser af ting, man kan give sig til at lave udenfor. Men det er altid godt, hvis man kan komme ud og nyde den dejlige danske natur. Dette kan man gøre med en skovtur. Men hvordan får man den bedst mulige tur i skoven? Det kræver blandt andet en transparent paraply. Læs med herunder og bliv meget klogere på, hvad du helt præcist skal pakke, hvis du gerne vil have, at din skovtur blive fantastisk.

Der findes ikke dårligt vejr, kun forkert påklædning – Pak til det danske vejr.

Det kendte mundheld lyder, at hvis man vil brokke sig over det sommetider våde Danmark, er det faktisk ikke vejret, den er gal med, men derimod blot påklædningen. Det danske vejr og i særdeleshed det danske sommervejr er noget, som vi elsker at tale om – og brokke os over, når det ikke lige opfører sig, som vi håber på. Og er der noget, der kan spolere en skovtur, så er det et stort regnskyl. Men sådan behøver det nødvendigvis ikke at være. Det handler bare om at have udstyret i orden. Her kan en transparent paraply være rigtig smart for eksempel. Du tænker måske: ”Hvorfor lige en transparent paraply? Kan en normal paraply ikke gå an?”. Og jo, det kan den da muligvis. Men en transparent paraply egner sig særligt godt til skovturen, fordi den udover at holde dig tør under regnskyllet, også giver dig muligheden for at nyde synet af de smukke trækroner i de danske skove, mens regner stiller daler ned. Derudover er den jo også ekstra smart, i og med at du kan se frem for dig gennem selve paraplyskærmen, uden at du behøver at tippe paraplyen. Udover paraplyen er en god regnjakke selvfølgelig også en meget anbefalelsesværdig beklædningsgenstand at iføre sig.

Engangsgrillen – steg pølser under åben himmel

Hvis vejret er med dig, og du derfor alligevel ikke får brug for en transparent paraply, så er der stor sandsynlighed for, at du sikkert bliver lidt lækkersulten i løbet af turen. Bred et tæppe ud på skovbunden og start op i engangsgrillen. Så står den nemlig på dejlige stegte pølser og brød under åben himmel. Er der noget, der virkelig kan skabe hygge, så er det fællesspisning og -madlavning. Alt efter, hvad du lige er til, så er der helt sikkert noget, du kan lave på grillen, der vil falde i din smag. Er du for eksempel vegetar, egner en squash og noget halloumi sig rigtig fint som substitut for de sprækkede pølser. Bare husk at slukke grillen godt og grundigt, og ryd nu godt op efter jer, så alle kan nyde naturen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.