campingferie

Alt i udstyr til campingferien

Det er hyggeligt at spise ude! (foto: eventyrsport.dk)
Det er hyggeligt at spise ude! (foto: eventyrsport.dk)

Når man tager på campingferie, er der mange ting man skal sørge for at have styr på. Først og fremmest handler det hele om at være forberedt inden man tager afsted, da campingferien ellers ikke vil være lige så hyggelig. Med udstyr fra primus sikrer man, at campingturen bliver succesfuld.

Mange typer udstyr fra primus

Primus kan eksempelvis gøre madlavningen lettere. Og lige præcis madlavningen er et af de punkter, hvor man ikke har den samme luksus, som når man er derhjemme. Man kan eksempelvis købe et primus kogesæt, en termokop fra primus eller en almindelig drikkeflaske fra primus. Lige meget hvad du vælger, er kvaliteten høj og du vil let kunne bruge udstyret. Selv de mindste vil kunne være med til madlavningen.

Tag hele familien med på camping med primus

Når du har sørget for at købe nogle af disse produkter fra primus, vil du have gjort campinglivet betydeligt lettere. Og så bliver det meget sjovere at tage af sted på campingferie. Netop derfor, vil dine børn måske også begynde at tage med på campingferien uden at skulle brokke sig over, at de ikke skal bo på et flot hotel. Og så kan familien få en masse kvalitetstid sammen. Campingferie giver nemlig nogle helt unikke muligheder for at være sammen, fordi man kommer lidt væk fra hverdagens rutiner og skal lære at klare sig med lidt færre goder.

Derfor kan der lige pludselig blive en masse tid til at snakke sammen og spille spil – ting som I måske ikke lige har fået gjort så meget derhjemme. Når I har været af sted på campingferie sammen, og har fået gjort nogle af disse ting, vil I kunne opleve at det bliver lettere at snakke sammen, når I kommer hjem igen.

Gå campingturen i møde med en god gasbrænder

Det er hyggeligt at spise ude! (foto: eventyrsport.dk)
Det er hyggeligt at spise ude! (foto: eventyrsport.dk)

Nu er sommeren snart ved, at nærme sig med sine varme temperature og lange dage. Vejret bliver mere mildt og dette indebærer også, at vi kan opholde os uden for i længere tid. Og når vi kan være uden for i længere tid, kan vi også lave andre aktiviteter end om vinteren. For når det bliver varmere i vejret, kan vi nemlig tage på campingture og nyde naturen. Hvis du også skal ud og campere til sommer, skal du naturligvis tænke på at have det rigtige udstyr med. Dette indebærer for det første, at I skal have det rigtige telt med. Og her findes der heldigvis rigtig mange af slagsen og i forskellige størrelser. Så der findes med garanti også et til jer. Men et telt er blot ét af de elementer af udstyret, som I skal have på plads. I skal nemlig også have en god gasbrænder med. Det skal I have med, sådan at I kan lave mad om aftenen. Dette hører sig til, når man campere.

Nyd sommerens aftenener omkring teltet og lav autentisk mad med en gasbrænder

Når I laver om ved teltet om aftenen, med en gasbrænder, er dette noget nær det mest autentiske I kan komme. Der er næsten ikke noget bedre, end at sidde en sommeraften og nyde de sidste solstråler og sidde og lave sin aftenmas over en gasbrænder. Men når I skal finde den helt rigtige gasbrænder, skal I naturligvis lige overveje nogle ting. Først og fremmest skal I overveje, hvor I vil have gasbrænderen. For de kommer nemlig i mange forskellige størrelser. Men hvis det handler om, at have den med på campingtur, kan man få dem i smarte små størrelser. Dette er meget praktisk, da man på den måde, kan bære dem selv. Og hertil kan man få en matchende lille dunk af gas.

Outwell telte er praktiske og i super høj kvalitet

Camping er blevet en super populær ferieform, og mange tager hvert år på op til flere campingture. For mange er campinglivet blevet lig med afslapning og en god mulighed for at komme lidt væk fra ræset i byen. Man er i kontakt med naturen og den simple levestil tiltaler mange der til dagligt færdes i byen. Mad på trangia, den åbne himmel og sovepose og telt er en sjov ferieform som især mange børnefamilier benytter sig af. Det betyder dog ikke, at en campingtur behøver være ukomfortabel. Der findes i dag avancerede telte, man kan bo mange i, men hvor man stadig beholder det dejlige ved at være koblet af fra en travl hverdag. Et godt telt er ofte et telt der er simpelt. Det skal være til at fragte, hvis man er på cykeltur, og det skal gerne være nemt at slå både op og ned. Teltproducenter er i dag blevet super dygtige til at kombinere disse ting, og komforten er i de fleste telte super høj.

Outwell telte

En af de teltproducenter der for alvor gør sig bemærkede for nogle gode telte i høj kvalitet, er Outwell. Outwell laver telte i super skarpt design, med mange praktiske detaljer. Materialet er vandtæt og sikrer, at man ikke vågner op i regnvand efter en nat med meget nedbør. Det er utrolig vigtigt at ens ting kan stå sikre og tørre i teltet, så man ikke skal bekymre sig, selvom det regner. Outwell’s telte består både af et lille halvtag foran, samt rummelige kabiner inden i selve teltet. Det lille halvtag er især praktisk til at have sko eller andre småting stående i. På den måde er man også fri for at slæbe jord eller sand med indenfor. Der er myggenet, ventilationsåbninger og praktiske lommer. Med andre ord er Outwell telte super gode til en campingtur.

En billig luftmadras er komfortabel at sove på

En god men billig luftmadras (foto eventyrsport.dk)
En god men billig luftmadras (foto eventyrsport.dk)

En billig luftmadras er det bedste, der findes. Der er ikke noget bedre end at ligge sig trygt i seng velvidende om, at man får en god nats søvn. Også selvom man befinder sig som gæst. Det lader i hvert fald til, at mange gæster går til køjs hos deres værter med frygten om at skulle sove dårligt. Sådan er det ofte at være gæst. I mange tilfælde får man stillet en dårlig seng til rådighed, og i mange tilfælde får man intet ud af det. Det lader derfor også til, at det er en god ide at få noget ud af nattesøvnen. Derfor kan det være en god ide som potentiel vært altid at have en ordentlig seng at stille til rådighed. En ordentlig seng vil forstærke søvnens kvalitet, vil gøre den til noget helt særligt og vil dermed også være med til at stille en kvalitetsmættet nattesøvn til rådighed. Som vært er der ikke noget bedre end at være sikker på, at også gæsterne står op dagen efter med et smil på læben.

En sund investering

Det er ikke kun af altruistiske grunde, at man behøver at investere i en billig luftmadras. Selv kan man også får stor glæde af den. Den har nemlig immanent også en mulighed i sig. En billig luftmadras vil gøre det muligt for den sovende at komme i tæt, tæt kontakt med den gode nattesøvn ude i naturen. Hvem har ikke drømt om at ligge under åben nattehimmel? Det er muligt med en billig luftmadras netop at falde i søvn under stjernerne og månen. Under disse venter en skøn himmel.

Stærk mulighed

Man bliver simpelthen forelsket i alle dets muligheder. For en billig luftmadras er en billet til et natligt eventyr under den åbne himmel, med friheden over hovedet og under kroppen, føler man sig endelig som et med naturen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.